Energikliniken

ALLT FÖR DIG

Kulit.se är en kultur-, hälso- och livskvalitémässa på webben.

Öppen året runt! Vi finns här för dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annelie

Johansson

 

Affärsidé

Kvantmedicin

Komplement till djurhomeopatin och att även kunna hjälpa människor tillbaka till ett friskare liv

 

Djurhomeopati

Att hjälpa djur att bli friska med medicin som baseras på material från naturen utan biverkningar.

 

.

 

Hemsida

 

Djurhomeopati

E-post

annelie@energikliniken.eu

Tele nr

073-029 44 37

Adress

Eriksöre bygata 52

Postadress

386 93 Färjestaden

På Kartan

Klicka här

Målgrupp

Privat/företag/organisationer

 

Kvantmedicin

Kvantmedicin eller energimedicin är inte ett nytt fenomen. Principerna har rötter tusentals år tillbaks, där vi känner dem från områden som akupunktur, meridianer och homeopati. Tack vare modern datateknik är det nu möjligt att använda frekvenser och bioresonans på ett mycket mer tillgängligt och strukturerat sätt.

 

L.I.F.E. (Living Information Forms Energy) är ett kvantmedicinskt balanseringsinstrument. Med detta holistiska system kan man finna orsaker till problem, korrigera obalanser och stimulera kroppens egen självläkande förmåga utan skadliga biverkningar.

 

L.I.F.E. är godkänd som medicinsk utrustning av TUV i Tyskland, en av världens strängaste kontrollinstanser. Inget annat biofeedbacksystem av denna typ har en klinisk kontrollerad dubbelblindstudie som bevisar att metoden fungerar, vilket innebär optimal trygghet för användare och klienter.

Homeopati för djur

Homeopati är en naturlig behandlingsform som stärker kroppens självläkande förmåga, baserat på en mycket enkel och naturlig princip: "lika botar lika", en naturlag som innebär att de symtom ett ämne kan framkalla kan det även bota. För att skapa en läkningsprocess måste djurets psyke och fysiska symtom överensstämma med det homeopatiska medlets helhetsbild.

 

www.kulit.se - portalen för kultur hälsa och livskvalíté e-post: info @ kulit.se tel 070-652 74 73 Postadress: Sommarvägen 24 572 63 Oskarshamn