Fothälsovården

ALLT FÖR DIG

Kulit.se är en kultur-, hälso- och livskvalitémässa på webben.

Öppen året runt! Vi finns här för dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingela

Haglod

 

Affärsidé

Som medicinsk fotvårdsspecialist arbetar jag med både fothälsovård och fotsjukvård, med andra ord är insatsen av både förebyggande och behandlande art.

 

Hemsida

 

Fothälsovården Gårdby

E-post

ingela@fothalsovarden.se

Tele nr

0485-333 30

Adress

Sandgårdsborg 111

Postadress

386 92 Färjestaden, Öland

På Kartan

Klicka här

Målgrupp

Privat/företag/organisationer

Medicinsk fotvård

Före fotvårdsbehandlingen, som tar cirka 1 timme, kontrollerar jag statusen på Din fot. Vi börjar med att sätta Dina fötter i ett uppfriskande och välgörande fotbad.

 

Därefter sker nagelvård med klippning och slipning, behandling av de eventuella förändringar som foten har, till exempel hudsprickor, förhårdnader, liktornar, uppluckrad hud mellan tårna, nageltrång, nagelsvamp, med mera. Samt information som berör just Dig och Dina fötter.

 

Varje behandling avslutas med en skön och avkopplande fotmassage, med lämplig fotkräm för just Din fot.

 

Engagerad

På uppdrag håller jag föreläsningen "Bättre begagnade fötter..." om fothälsa och fotvård.

 

Förutom proffesionell behandling är mottagningen också handikappanpassad. Att komunisera med hjälp av TSS, tecken som stöd, när man talar, har gett mej stor glädje, för att inte nämna den uppskattning kunden med en hörselskada ger.

Vägbeskrivning

Ölands östra sida. Man kommer in i Gårdby, från Färjestaden och västra sidan, i T-korsningen svänger man höger, söderut mot Ottenby.

Cirka 450 m söderut på vänster sida av vägen finns Fothälsovården Gårdby, ett ljusgult trähus med gröna knutar och ett stort skyltfönster mot vägen.

 

 

P-plats för Dig som kund, på norra gaveln av huset eller framför skyltfönstret. Mittemot finns byns återvinningsstation, parkeringen till Gårdbyhallen och Gårdby skola.

 

www.kulit.se - portalen för kultur hälsa och livskvalíté e-post: info @ kulit.se tel 070-652 74 73 Postadress: Sommarvägen 24 572 63 Oskarshamn