Rose´s Feng Shui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marianne

Jensen Rose

 

Affärsidé

Med Feng Shui hjälper jag dig förändra rum inom-och utomhus för att tillgodose dina eller ditt företags behov. För bättre fokus, ökad kreativitet eller ett större lugn.

 

Hemsida

 

Rosés Feng Shui

E-post

info@roses-fs.se

Tele nr

0738 051613

Adress

Palmelundsvägen 8

Postadress

Köpingsvik

På Kartan

Klicka här

Målgrupp

Privat/företag/organisationer

Feng Shui på Företaget

Vilket intryck gör ditt företag på omgivningen? Har ni tex en lockande entré som får människor att stanna upp?

Arbetar du med glädje och självförtroende på ditt kontor? Med Feng Shui kan också arbetsmiljön förbättras och ni får en personal som trivs bättre på jobbet. Ökad arbetsglädje hos personalen är något era kunder märker och gärna återvänder till, vilket alltid är positivt för företagets ekonomi!

 

Inre Feng Shui

Den miljö vi befinner oss i påverkar vårt inre och tvärtom formar vårt inre den yttre miljön.

Yin och Yang, de fem elementen och Chi är alla var för sig kraftfulla verktyg.

När vi lär oss att medvetet använda dem kan vi förbättra vår inre hälsa med snabbt verkande resultat men även i ett längre och mer hållbart perspektiv.

 

FengShui

Feng Shui betyder vind och vatten, två naturfenomen med vars rörelsemönster vi kan beskriva flödet av Chi, energin som virvlar osynligt runt oss. Hur Chi tar sig fram i ett rum beror bl a på möblering, former, ytor och material.

I Feng Shuin används fem Element och förutom vatten är de Eld, Jord, Metall och Trä. Oftast mår kroppen bäst i en miljö där det råder balans mellan elementen, men vi kan också förstärka något eller några av dem för att få en miljö som ger bättre förutsättningar för t.ex. mer kreativitet, eller tvärt om ett större lugn.

 

 

Feng Shui i Hemmet

Ditt hem ska vara en fristad, en plats där du kan släppa kontrollen, slappna av och må bra. Det kan betyda att du söker lugn och harmoni, men det kan lika väl vara så att du genom att vara kreativ finner ditt inre lugn.

Ofta krävs mindre än vi tror och små förändringar kan förändra ett helt rum och ge den känsla eller inspiration du saknar.

 

Feng Shui i din trädgård

Funderar du på att göra förändringar i din trädgård?

I trädgårdar vill vi i de flesta fall skapa ett behagligt flöde och en avslappnad miljö. Men det finns även trädgårdar med en mer "pigg" energi skapad för aktivitet.

 

ALLT FÖR DIG

Kulit.se är en kultur-, hälso- och livskvalitémässa på webben.

Öppen året runt! Vi finns här för dig!

 

 

www.kulit.se - portalen för kultur hälsa och livskvalíté e-post: info @ kulit.se tel 070-652 74 73 Postadress: Sommarvägen 24 572 63 Oskarshamn