Solkustens Hälsa

ALLT FÖR DIG

Kulit.se är en kultur-, hälso- och livskvalitémässa på webben.

Öppen året runt! Vi finns här för dig!

 

Solkustens Hälsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulrika

Fransson

 

Affärsidé

Ett hälsosamt kärleksfullt liv i ett ständig flöde av energi och harmoni, där jag känner mig fri. Låt dig inspireras till att hitta din egen väg till vardagslycka i balans och ökad livskvalité.

 

Ger även behandlingar för självlälning.

 

Verksamheten startar under våren 2016.

Kost & Näring

För att hjälpa kroppen i sin självläkning behöver vi ge god kost och näring i anpassad dos. Det ökar vårt välbefinnande. En frisk kropp behöver också daglig tillförsel av näring för att hålla sig frisk och välmående.

 

Solkustens hälsa avslutar under våren 2016 en tvåårig utbildning till Kost och Näringsterapeut, Basmedicin och Epiterapi och har sedan tidigare utbildningen RawFoodChef I, II, III och Hälsocoach.

Örtmedicin & Aromaterapi

Jag brukar kalla det örternas magi för att örternas läkande kraft är så fascinerande. Tänk att naturen ordnat det så fantastisk, hur våra kroppar fungerar och hur örterna kan supporta kroppen i dess läkningsprocess. Örtmedicin har en lång tradition och jag är övertygad om att örterna finns där för att vi ska använda dem till vårt välbefinnande.

 

De eteriska oljorna som utvinns ur naturens växter används vid aromaterapi och regndroppsterapi. Regndroppsterapin är en skonsam massage och mycket uppskattad av personer som behöver avslappning eller har problem med nacke, axlar och rygg.

 

Solkustens hälsa är utbildad före Regndroppsterapi/massage och avslutar under våren utbildnigen Örtmedicin.

 

 

 

 

 

 

E-post

ulrika@kulit.se

Tele nr

070-652 74 73

Adress

Sommarvägen 24

Postadress

572 63 Oskarshamn

På Kartan

Klicka här

Målgrupp

Privat/företag/organisationer

 

Livsglädje

Vi upplever med våra sinnen och ju mer närvarande vi är desto mer kan vi känna medvetet med våra sinnen. Jag älskar dofter, smaker, vibrationer, musik och mycket mera. För att skapa ett liv i harmoni och balans behöver jag ta mig tid att njuta av dessa. Jag bjuder in dig till en spännande värld av upplevelser.

 

 

 

BioFeedback - klinisk andningsträning

Vi andas automatiskt och kanske inte ens vet att vi behöver träna vår anding för att undvika hälsoproblem. Stress är en faktor som kan orsaka andningsproblem som ger symtom på att det skapats obalanser i kroppen. Genom Klinisk mätning och andningsträning kan du lära dig hur just din kropp fungerar och vad du behöver göra för att balansera din kropp.

 

Solkustens hälsa är en av 10 som är först ut att utbildas inom denna terapi i Sverige.

Biomagnetism

Virus, bakterier och svamp, så kallade paraster trivs när vår kropp är ur balans. Med magneter kan vi återskapa balansen och försvåra för parasiterna och därmed hjälpa vår egen kropp att eliminera de skdliga paasiterna. Personer med symtom som inte kan förklaras kan ha parasiter som orsakar symtomen. Med Biomagnetism kan dessa symtom försvinna.

 

Solkustens Hälsa här utbildad inom Biomagnetism I, II, III och Allergi.

 

www.kulit.se - portalen för kultur hälsa och livskvalíté e-post: info @ kulit.se tel 070-652 74 73 Postadress: Sommarvägen 24 572 63 Oskarshamn