Ullas Betongalster

ALLT FÖR DIG

Kulit.se är en kultur-, hälso- och livskvalitémässa på webben.

Öppen året runt! Vi finns här för dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulla

Jarvisson

 

Affärsidé

Egen produktion och försäljning av betongalster på hobbynivå.

 

 

E-post

ulla.jarvisson@gmail.com

Tele nr

070-743 72 92

Adress

Lillegårdsvägen 9

Postadress

384 32 Blomstermåla

På Kartan

Klicka här

Målgrupp

Privat/företag/organisationer

 

Betongalster

Här hittar du allt från små hjärtan, änglar, ljuslyktor, ljusamplar och tavlor till fågelbad och markplattor. Handgjorda produkter i finbetong till inredning och trädgård.

Markplattor

Markplatta med gotiskt mönster, 39 x 39 cm.

 

Markplatta

Markplatta med kinesiska tecken för de fyra årstiderna. Alla markplattor är armerade, 5 cm tjocka och så starka att de går att köra bil på.

 

 

Tillverkningen

Jag använder mig av finbetong när jag gjuter, och en viktig del i tillverkningen är att skaka ut så mycket luftbubblor som möjligt ur betongen. Men alla bubblor går inte att får bort och det är just detta som visar att sakerna är handgjorda. Varje sak är unik då ingen är den andra helt lik. Betongen behöver brinna i formen i två till fyra dagar och sedan torka i ytterligare några dagar. Ibland är det en lång process, en markplatta måste t.ex. brinna i 2-3 veckor innan man kan ta ut den ur formen.

Beställningar

Vill du beställa något kan du göra det via telefon eller e-post. Små saker går bra att skicka med post, större saker, som markplattor, får avhämtas.

 

www.kulit.se - portalen för kultur hälsa och livskvalíté e-post: info @ kulit.se tel 070-652 74 73 Postadress: Sommarvägen 24 572 63 Oskarshamn