Regndroppsmassage & Eteriska oljor

ALLT FÖR DIG

Kulit.se är en kultur-, hälso- och livskvalitémässa på webben.

Öppen året runt! Vi finns här för dig!

 

Vill du lära dig ljuvligt avslappnande och välgörande regndroppsmassage?

 

Då är du välkommen till Kulits lokal på Repslagaregatan 28 i Oskarshamn torsdag den 15 oktober kl 10-18.

 

Dagen börjar med teori. Därefter ger vi varandra behandlingar. Vi får ge två behandlingar och får då också två behandlingar var under dagen.

 

Investering 1 500 kr kursen plus oljor och eteriska oljor för 1150 kr till 1582 kr, beroende på eget val.

 

Anmälan görs till info@kulit.se senast 31 augusti. Kursledare är Anette Rydström. Begränsat antal deltagare. Först till kvarn.

 

 

Öka ditt välbefinnande med eteriska oljor från växtriket

 

Eteriska oljor är en naturlig väg att öka ditt välbefinnande, eteriska oljor av hög kvalité direkt från naturen. När naturen får hjälpa oss så hjälper den genom att balansera kroppen. Det vill säga finns det för lite av något så ökar det med hjälp av örterna och finns det för mycket så minskas det. Detta är stödjande för kroppens självläkningsförmåga. Kroppens vill ju må så bra som möjligt och vi kan hjälpa den genom att tillföra sådant som den mår bra av. Kroppen supportar oss dygnet runt från det vi föds så visst vill vi ge den det bästa för att kunna göra detta.

 

Eteriska oljor från Young Living är av högsta kvalité och Emelie Axelsson från Visby/Uppsala kommer för att informera om hur vi kan öka vårt välbefinnande med eteriska oljor. Hon har många års erfarenhet och många goda resultat av användning av de eteriska oljorna. Hon kommer direkt från Eteriska oljekonfrenesin i Berlin uppdaterad med det senaste inom området.

 

Varmt välkommen på information kl 12-14 eller kl 18-20 måndag den 12 oktober!

 

Informationen är Kostnadsfri.

 

 

www.kulit.se - portalen för kultur hälsa och livskvalíté e-post: info @ kulit.se tel 070-652 74 73 Postadress: Sommarvägen 24 572 63 Oskarshamn