Företagstjänster

ALLT FÖR DIG

Kulit.se är en kultur-, hälso- och livskvalitémässa på webben.

Öppen året runt! Vi finns här för dig!

 

Företagstjänster

Hälsa för personalen

För att vara säker på vilka regler som gäller för just ditt företag kan du läsa mer här . Du kan också kontakta skatteverket och fråga direkt.

 

Satsa på personalens hälsa och friskvård!

För företag som investerar i sina medarbetares hälsa

Här hittar du tjänster som är riktade till dig som företagare som värnar om dina medarbetares hälsa.Utbuder kommer att fyllas på inom kort.

 

Floating

Återhämtning och stressreducering samt läkning av skador och spända muskler. Förebyggande friskvård för att undvika tex skador, stress och utmattning/ "utbrändhet". Floating er energi

Aquafloating

Läs mer

 

Massage

Svensk Klassisk massage, behandlande eller förebyggande. Idrottsmassage, gravidmassage, fot- och benmassage samt spamassage. Vi tar även emot mindre grupper för olika behandlingar.

Aquafloating

Läs mer

 

Infraröd Värmebehandling

Behandlar på djupet och mjukar upp leder, muskler och har en detoxande effekt. Lindrar smärta, ökar cirkulationen och kan även användas för viktnedgång. Förmånligt för hjärta och kärl

Aquafloating

Läs mer

 

Detox Fotbad

Rensar kroppen på slagg, gifter och tungmetaller. Hjälper kroppen och organen att sätta igång reningssystemet som vi har naturligt. Kan hjälpa till att få bort sockerbehov och beroende av rökning.

Aquafloating

Läs mer

 

 

Healing

Ökar ditt välmående. En behandling av kropp och själ som ger energi och skapar balans.

Andligt Ljus

Mer information

 

Stresshantering

Stress och utbrändhet ökar oroväckande och är dyrbart för arbetsgivarna. Sessionerna är ca 60 min och startas med ett konsultationssamtal där ett upplägg utformas, som passar just den person jag jobbar med.

Harmoniqa

 

 

Stresshantering massage & terapi

Jag erbjuder en kombination av mjuk, avslappnande aromamassage och hypnoterapeutisk stresshantering till era anställda, under enskilda konsultationer. Med denna kombination av hypnoterapi och avslappnande massage kan man arbeta förebyggande, men också stärkande då stressen redan brutit ut.

Harmoniqa

 

Stresshantering energimassage

Stressreducerande energimassage med Access bars. 60 minuters avslappnande och rensande energimassage under enskilda sessioner.

Harmoniqa

 

Stresshantering healing

Stressreducerande och avslappnande healingsessioner som kombineras med samtalsterapi, ca 60 min.

Harmoniqa

 

Stresshantering i grupp

Grupper om ca 6-8 personer med Mindfullness-meditationer, vars syfte är att komma i balans, släppa stress och lära sig att bli medveten om sig själv och att leva mer i nuet, leva här och nu.

Harmoniqa

 

Rökavvänjning, viktminskning, fobier och beroenden

Hypnoterapi är också användbart då ni har anställda som har problem med t ex beroenden, att sluta röka, minska i vikt eller har olika typer av fobier. Även detta erbjuds under enskilda sessioner, ca 60 min per tillfälle.

Harmoniqa

 

 

 

 

www.kulit.se - portalen för kultur hälsa och livskvalíté e-post: info @ kulit.se tel 070-652 74 73 Postadress: Sommarvägen 24 572 63 Oskarshamn